Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

Οι πάνθηρες ιδρύθηκαν το 1983 και αποτελούν το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου. Η φυσική τους θέση είναι η θύρα 3 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, που την εποχή σύνταξής τους βρισκόταν στο πέταλο της οδού Αγίου Ανδρέου ενώ πλέον κάθονται στη νέα θύρα 3, στην άκρη της μεγάλης κερκίδας απέναντι από τους επισήμους. Η πολυετή προσφορά τους και απαράμιλλη συμπαράσταση στην ομάδα, σε όλα τα τμήματα και γήπεδα της Ελλάδας, έχει γίνει θέμα συζήτησης και επαίνων ουκ ολίγες φορές.

Οι δραστηριότητές τους δεν περιορίζονται μόνο στην οργάνωση της κερκίδας, αφού οι ίδιοι συντηρούν μηνιαίο περιοδικό και παλιότερα τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή. Η δράση τους εκτός γηπέδων είναι επίσης πολύ σημαντική δείχνοντας ένα σωστό κοινωνικά πρόσωπο. Πιο σημαντική ενέργεια είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος η οποία έχει σκοπό να στηρίξει οποιονδήποτε έχει κάποια ανάγκη για αίμα ανα πάσα στιγμή.

Τα κεντρικά γραφεία του συνδέσμου βρίσκονται δίπλα στην είσοδο για τις θύρες 2-3 επί της οδού Αγ. Ανδρέου και κάθε απόγευμα γίνονται εγγραφές νέων μελών. Οι ηλικίες στο χώρο των πανθήρων ποικίλλουν και όποιος φίλος του Πανιώνιου το επιθυμεί, είναι ευπρόσδεκτος να περάσει από τα γραφεία και να συζητήσει θέματα της ομάδας και του συνδέσμου.

Οι πάνθηρες είναι πλέον τόσο συνυφασμένοι με την ομάδα του Πανιωνίου που ο ίδιος ο τύπος και τα ΜΜΕ πολλές φορές αναφέρουν τους παίκτες της ομάδας ως Πάνθηρες στις μεγάλες επιτυχίες. Ο σύνδεσμος έχει πλέον και μετοχές της ΠΑΕ Πανιώνιος δείχνοντας έτσι ότι Πανιώνιος και Πάνθηρες είναι ίδιο πράγμα, σάρκα και οστά.

Τηλέφωνο : 210.9330589
Ιστοσελίδα : http://www.panthers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου